Nordstrand Idrettsforening nærmer seg ferdigstilling av renovering av "ekstra" klubbhus ved Paddehavet.

Nordstrand IF - Kajakkbryggen - Foto: Fritz Hansen
Nordstrand IF - Kajakkbryggen - Foto: Fritz Hansen

Vannsport og padling i Oslo sør

Publisert 20.03.2024

Artikkelen er merket med: Legat

Nordstrand Idrettsforening har inngått avtale med Oslo kommune om leie av Mosseveien 169b ved Paddehavet i indre Oslofjord, og legatet har gitt støtte til renovering og kjøp av utstyr med kr 500 000. 

Daglig leder i Nordstrand Idrettsforening, Kristian Gjerstadberget, opplyser at det nå er gjennomført omfattende renovering av eiendommen hvor det bl.a. er skiftet tak/takplater og deler av reisverket. Det er også satt opp gjerde, anlagt brygge og foretatt ryddearbeid både inne og ute på området. 

Det gjenstår nå en litt mer helhetlig oppussing av hovedhuset, i tillegg til at lagerhuset må ferdigstilles. Det har også vært et omfattende arbeid for å få lagt inn varige vann- og toalettfasiliteter, som man håper vil kunne være på plass til sommeren 2024. 

Det er også kjøpt inn en del utstyr som kajakker, sup brett, redningsvester, våtdrakter mv. 

Stedet er tatt i bruk og idrettsforeningen opplyser at de ønsker å tilby gratis lån av kajakker til sine medlemmer, aktivitetsskoler i sommerhalvåret, kajakk kurs og utleie av kajakker til en hyggelig pris for allmenheten på hverdager og i helger. 

Vi krysser fingrene for at arbeidene kan ferdigstilles til sommeren. Dette er utvilsomt blitt et flott sted, som vil bidra til mange fine opplevelser – og legatet er glade for å kunne bidra til dette.

Du finner mer informasjon hos Nordstrand Idrettsforening.